Petangový turnaj v Modre (2014)

Vydané 19. júna 2014 Zverejnil/a
  • V Modre - Harmónii sa dňa 19. júna 2014 stretlo 28 družstiev z Bratislavského kraja, aby si zmerali sily na piatom ročníku v hre petang.  Slávnostné prvé nahodenie tento rok urobili spoločne pani  PhDr. Gabriella Németh - podpredsedníčka BSK, Mgr. Michaela Šopová -  riaditeľka odboru sociálnych vecí a primátorka mesta Modra, Ing. arch. Hana Hlubocká.
  • Družstvá bojovali v siedmych základných skupinách. DSSpKM reprezentovali tento rok 2 družstvá: „Moslíci“ – v zložení: Mojmír Cikrai, Ivan Strachov a Stanislav Timuľak a „A je to“ s Jánom Živicom, Borisom Hajdúchom a Beatou Pavelekovou. Obidve družstvá v základnej skupine jeden zápas prehrali a dva vyhrali.  Moslíci mali lepšie skóre a tak postúpili do ďalších bojov. Tu sa však stretli s družstvom z DSS MEREMA, ktorí ich vyradili. Naši prehrali len o jediný bod. Družstvo „A je to“ vyhralo s družstvom „PEPO“ z Hestie a „Patrónmi z Patrónky“. Z bojov ich vyradilo družstvo „Ľaváci“ zo Šoporne. „Ľaváci“ sa umiestnili vo finále na treťom mieste, družstvo „MEREMÁCI“ na druhom a zvíťazili „Majstri“ – druhé družstvo z DSS MEREMA.
    Tento rok boli súboje veľmi vyrovnané a napínavé do poslednej chvíle. Počasie nám prialo a po skončení finálového zápasu usporiadatelia rozdali vecné ceny a víťazom keramické medaile a krásne keramické petangové gule v pletenom košíku.
    My musíme počas roka  usilovne trénovať, aby sme sa vo výkonoch zlepšovali a o rok sa pokúsime zdolať aj tých najlepších petangistov.

    Text a foto: B. Paveleková

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA

    OLYMPUS DIGITAL CAMERA