Turnaj v hádzaní šípok (2014)

Vydané 17. júna 2014 Zverejnil/a
  • Za DSSpKM reprezentovali súťažiaci: Mojmír Cikra, Miroslav Hudl ia Ján Živica. Doprovod: Beata Paveleková. Zaujímavej akcie v DSS Javorinská sa dňa 17. júna 2014 zúčastnilo 7 družstiev z Bratislavského kraja: o.i.  DSS Báhoň, DSS HESTIA, DSS KAMPINO, PB GERULATA Rusovce, DSSpKM a domáci z DSS Javorinská.
  • Prvé dve kolá prebiehali tak, že súťažili medzi sebou súťažiaci v každom družstve. Úlohou bolo, nahrať čo najskôr  minimálne 100 bodov. Najviac sa v prvom kole darilo Mojmírovi, Janko bol druhý a Mirko tretí. V druhom kole skončil prvý Janko, druhý Mirko a tretí Mojmír. Do finále teda postúpil Janko.
    V dvojkolovom finále hrali víťazi z každého družstva. Tento rok nám šťastie prialo a Janko Živica sa stal celkovým víťazom turnaja. Vyhral pohár, šiltovku, hrnček a veľa ďalších drobností. Drobnosti dostali aj ostatní súťažiaci a hlinených anjelikov so šípom pre šťastie dostali všetci prítomní, teda aj asistenti.
    Počas súťaží nás domáci počastovali občerstvením a chlebíčkami. Slniečko nám krásne hrialo, na všetkých sa usmievalo…a my na neho zo samej radosti, že sme vyhrali. Diváci – klienti DSS Javorinská výkovny súťažiacich odmeňovali skandovaním a potleskom.

    Text a foto: B. Paveleková

    04 05 06 07 08 01 02 03