FašiangBÁL

Vydané 14. februára 2023 Zverejnil/a
  • Tento rok mal náš tradičný FašiangBÁL 14. februára špeciálnu Valentínsku príchuť.
  • Krásne vyobliekaní sme sa stretli v našej valentínsky vyzdobenej jedálni. Tanečníci z tanečnej skupiny Len tak pod vedením Betky Tulisovej nám predviedli tanečné vystúpenie v štýle čača a bál sme otvorili gongom a valčíkom Na krásnom modrom Dunaji. Naše nohy si dobre zakrepčili na piesňach DJ Ondra a naše chuťové poháriky  si zašmakovali na fánkach od „textilky“.

    Valentínsku príchuť sme využili pri rozdávaní valentínskych pozdravov, ktoré klienti napísali a vložili ich do valentínskej pošty. Veruže, potešili mnohých. Rovnako potešila aj čokoládka v tvare srdiečka :o)
    Valentínsku poštu od kamarátov z iných zariadení nám doručili poštárky z Bratislavského samosprávneho kraja. Ďakujeme :o)

    A nechýbala ani súťaž o najkrajšie oblečenie a najlepší tanec. Porota v zložení Danuška, Zuzka a Janko mala plné oči práce vybrať tých naj. A ktorí to boli? Za najkrajšie oblečených Anička, Mojko a Miška a za najlepší tanec Peťo, Beátka a Ondro. Ako odmenu získali spoločné posedenie v reštaurácii Dobrý deň. Gratulujeme :o)

    Fašiangy sme si pripomenuli aj dobrým obedom, a to skvelými šiškami, ktoré nám upiekli naše kuchárky.

    Text: A. Forgáčová, foto: A. Ščepánková