FašiangBÁL (2016)

Vydané 9. februára 2016 Zverejnil/a
  • Koniec fašiangového obdobia sme 9.2.2016 zavŕšili, ako inak, ako FašiangBÁLom. Naše pozvanie prijali aj naši kamaráti z DSS Rosa.
  • Opäť sme mali dôvod krásne sa vyobliekať a ohúriť ostatných svojím outfitom. Šaty od výmyslu sveta, topánky, rôzne farby rúžu vyparádených dám sa na tanečnom parkete brilantne dopĺňali s oblekmi, košeľami, kravatami či motýlikmi šarmantne vyobliekaných pánov. Aká chutná pastva pre oči.
    Pre naše telo bola zasa chutná hudba DJ MonBar, ktorá nás, veru, nenechala len tak sedieť a vždy roztancovala celú jedáleň.
    Naše mozgové závity sa poriadne povykrúcali pri Hudobnom kvíze, ktorý si pre nás pripravili Janka Farkašová a Michal Kralovič. Na základe malého úryvku uhádnuť celú pieseň nebolo niekedy až tak jednoduché. Najlepším bol ……….
    Na bále opäť nechýbala tombola s krásnymi cenami pre skupiny. ĎAKUJEME  Black Rose reštaurácii Bratislava, Volkswagenu Bratislava i ďalším nemenovaným firmám a jednotlivcom, ktorí nám na ňu vecne či finančne prispeli.
    Tohto roku sa oplatilo byť pekne oblečený a vedieť tancovať. Pýtate sa prečo? Lebo tento krát na bále nechýbala porota v zložení Elenka Orthová (vedúca jedálne), Alenka Ščepánková (keramická dielňa) a Dušan Lepulica (vedúci Technického úseku DSSpKM), ktorá medzi účastníkmi vyberala najlepšie oblečených a najkrajšie tancujúcich klientov i zamestnancov. Výhercovia boli obdarení atraktívnou cenou, a to návštevou Prezidentského paláca. Za túto cenu chceme poďakovať veliteľovi Čestnej stráže prezidenta SR, plk. Ing. Miroslavovi Ištvánovi. No a ktoríto sú to tí naši naj?
    Klienti: Blažeková Majka, Fuchs Michal, Popluhárová Renátka,  Valašeková Erika, Valenta Vladimír, Vajda Andy,
    zamestnanci: Fraňová Barborka a Paveleková Beatka.
    Srdečne gratulujeme a veríme, že si cenu naplno užijete!!!
    A moje osobné a VEĽKÉ POĎAKOVANIE už tradične patrí všetkým kolegom a kolegyniam za akúkoľvek formu podpory a spolupráce pri príprave a zabezpečení celej akcie :o)

    Text: A. Polohová, Foto: S. Kupková (dobrovoľníčka)

    DSCN0274 DSCN0272 IMG_2150 IMG_2145 IMG_2141 IMG_2140 DSCN0282 IMG_2130 IMG_2133 IMG_2135